Про ХХХ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів»

29, 30 травня 2021 року у м. Кропивницькому планується проведення ХХХ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», в якому братимуть участь кращі аматорські хорові колективи України за номінаціями: «академічний спів» та «народний спів».

Конкурсна програма колективу повинна складатися з п’яти різнохарактерних творів. До програми можуть бути включені твори вітчизняної та світової класики, обробки народних пісень, твори сучасних композиторів, місцевих авторів.

У виступі народних аматорських колективів обов’язковим має бути виконання творів a cappella.

До конкурсної програми не включаються твори, які виконувалися аматорським колективом на попередніх фестивалях-конкурсах «Калиновий спів».

Звертаємо вашу увагу: під час конкурсу аматорські колективи з Кіровоградщини обов’язково виконують 2 твори своєї програми. Колективи з інших областей обов’язково виконують 3 твори своєї програми.

Примітка: у заявці першими та у відповідному порядку необхідно записувати твори, які будуть виконуватися під час конкурсної програми.

Журі має право власного вибору творів із програми для виконання учасником під час конкурсу.

Анкети-заявки (бланк додається) на участь у фестивалі-конкурсі необхідно подати до 01 квітня 2021 року за адресою: Кіровоградський обласний Центр народної творчості, вул. Гоголя, 66/50, м. Кропивницький, 25006; тел./факс (0522)32-15-69, e-mail:
26143895@mail.gov.ua 
або
kocnt_new@ukr.net

Контактні телефони: 095-588-85-15; 067-101-74-61
Ніколаєнко Людмила Григорівна

Чекаємо вас на фестивалі!