Новини з районів. Участь працівників Олександрійського районного Будинку культури у тренінгу«Активні громадяни»

         6-8 лютого директор Олександрійського районного Будинку культури Юлія Єлсукова та методисти Віта Войтенко і Руслан Волков взяли участь у тренінгу «Активні громадяни», який проводився на базі центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ю.Гагаріна.

         Мета проекту, який входить до програми Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, полягає у підтримці соціальних змін і забезпеченні сталого розвитку суспільства, надання знань та навичок, які сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівних можливостей.

         За допомогою тренера-менеджера проектів громадської організації «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» Альони Глазкової присутні мали змогу ознайомитися з основними принципами програми, визначитись із поняттями «активний громадянин», «сталий розвиток», «мирна і ефективна взаємодія», навчитись вирішувати конфлікти і поспілкуватись із волонтером Корпусу Миру США Максвелом Кушніром. Також вони займались мапуванням громад, визначенням їх інтересів, глобальних проблем світу, формували проектну пропозицію.

            За результатами тренінгу його учасники отримали сертифікати.