Новини з районів. Огляд-конкурс розмовного жанру на Олександрійщині

22 лютого на базі Олександрійського районного Будинок культури відбувся районний огляд-конкурс майстрів розмовного жанру, темою якого стала річниця пам’яті Героїв Небесної Сотні «У їхніх серцях жила Україна».      

         У конкурсній програмі взяли участь 26 представників клубних закладів Олександрійщини: Олександрівського, Піщанобрідського, Бандурівського, Світлопільського, Гаївського, Шарівського, Ізмайлівського, Попельнастівського, Пустельниківського, Костянтинівського, Головківського, Протопопівського, Щасливського, Дівочепільського, Добронадіївського та Новопразьких селищних будинків культури.

         Оцінювало майстерність конкурсантів журі, до складу якого увійшли викладачі комісії режисерських дисциплін Олександрійського коледжу культури і мистецтв та фахівці районного Будинку культури.   

         За підсумками роботи журі переможцями огляду-конкурсу стали:
в номінації «Герої не вмирають» (вік до 12 років) – Ірина Бабанова з Пустельниківського сільського клубу; в номінації «Не плач за мною, мамо» (вік від 13 до 19 років) – Інна Шкуратько з Попельнастівського сільського Будинку культури; в номінації «Моя Україна – вільна країна» (вік старше
20 років) – Олександр Барвінський з Новопразького селищного Будинку культури №2 та Валентина Терещенко з Попельнастівського сільського Будинку культури.

         Під час конкурсу глядачі мали змогу насолодитися виступами зразкового аматорського хореографічного колективу «Авантюрин» районного Будинку культури (керівник Наталія Козинець) та піснями у виконанні солістів районного Будинку культури Руслана Волкова та
Євгена Горбаченка.