Новини з районів. День міста Олександрії

25 травня Олександрія святкувала День міста. На Соборній площі відбулись І міський фестиваль квітів «Квітуй, моя Олександріє» та
XXII міський фестиваль хореографічного мистецтва «Весняні ритми», які розпочалися святковою ходою та флешмобом. У танцювальному марафоні взяли участь 20 хореографічних колективів міста та Олександрійського району. Майже чотири години на сцені відбувалася справжня феєрія рухів та пластики, майоріння барвистих костюмів.

         26 травня з центральної площі стартував вело марафон на чолі з міським головою Степаном Цапюком. Протягом доби по всьому місту були розташовані виставки декоративного-ужиткового мистецтва, проходила презентація виробів, зроблених руками учасників юнацьких гуртків. Хорові колективи дарували глядачам свої улюблені пісні, а духові оркестри розважали приємною музикою. На території спортивного стадіону «Ніка» дітлахи мали змогу безкоштовно полакомитися морозивом, а у Палаці культури «Світлопільській» відбувся святковий концерт та вручення нагород «За заслугу перед містом Олександрією» та «Олександрієць року». Закінчилося свято концертною програмою аматорських колективів міста та яскравим феєрверком.