Методичний десант в об’єднані територіальні громади

         Фахівці обласного Центру народної творчості з метою надання методичної та практичної допомоги відвідали клубні заклади Смолінської селищної та Великосеверинівської сільської об’єднаних територіальних громад.

         У Смоліно вони зустрілися з начальником відділу культури, молоді та спорту Олександрою Майстренко, директором селищного Будинку культури Мариною Шевченко, керівниками аматорських колективів.

         У Великій Северинці конструктивна розмова відбулась із начальником відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Романом Пілюгіним, головним спеціалістом відділу Анатолієм Мосієнком. Методисти відвідали Оситнязький Центр культури і дозвілля (директор Павло Гудим), Лозоватську (завідуюча Галина Галинська) та Великосеверинівську (директор Тетяна Кравченко) філії.          Були надані рекомендації щодо основної діяльності клубних закладів, обговорені нагальні проблеми та намічені шляхи їх вирішення. За результатами методичного десанту питання розвитку аматорського мистецтва територіальних громад будуть винесені на засідання художньо-методичної ради обласного Центру народної творчості.