Творчий вечір Миколи Барабулі

Творчий вечір Миколи Барабулі, що відбувся у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі
ім. М.Л. Кропивницького, перетворився у справжню мистецьку панораму, яка представила талант цієї неординарної особистості – поета, режисера, читця.

«Листівки творчої душі» – так назвав Микола Іванович цю зустріч із глядачем, з яким поділився своїми спогадами та подарував багато віршів і прози у своєму виконанні. Проникливо і душевно пролунали пісні на слова Миколи Барабулі у виконанні співачки Вікторії Делестьянової та барда Сергія Симонова. Щирими оплесками нагородили глядачі виступ учениці загальноосвітньої школи № 23 Валерії Лапіної, переможниці багатьох конкурсів читців, до участі в яких її готував Микола Іванович.

Упродовж вечора присутні насолоджувалися поезією Кобзаря у виконанні Миколи Барабулі. Здавалось, до болі знайоме Шевченківське слово розкривалось у нових, невідомих до цього часу підтекстах, неймовірних тембральних відтінках голосу читця, який торкнувся душі кожного. А ще були квіти… Багато квітів, оплесків, побажань людині, яка 50 років віддала галузі культури і сьогодні знаходиться у невтомному творчому пошуку.