«Феєрверком народних талантів» назвали відвідувачі Покровський ярмарок, який вже третій день вирує на Міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо»

«Феєрверком народних талантів» назвали відвідувачі Покровський ярмарок, який вже третій день вирує на Міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо». Мистецький марафон за участі творчих делегацій Новоукраїнської, Ганнівської, Добровеличківської, Піщанобрідської, Злинської, Новомиргородської, Маловисківської, Помічнянської, Мар’янівської, Рівнянської, Смолінської об’єднаних територіальних громад – це ціле сузір’я позитивних емоцій, вражень та гарного настрою.

Особливого колориту ярмарковому дню додали виступи зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» з м. Кропивницького та народного аматорського фольклорного ансамблю «Ексампейя» обласного Центру народної творчості.

Кожна делегація за участь у творчому марафоні отримала від Кіровоградської обласної державної адміністрації Подяки, які вручила директор обласного Центру народної творчості Тетяна Назаренко, та смачні подарунки від постійного спонсора заходу ТДВ «М՚ясокомбінат «Ятрань».