Гастрономічний етно-фестиваль “Липнязькі пиріжки”

Справжнім подарунком для учасників обласного семінару директорів базових клубних закладів територіальних громад області та жителів Добровеличківської селищної територіальної громади став гастрономічний етно-фестиваль «Липнязькі пиріжки», який відбувся 19 жовтня 2021 року на базі Липнязького сільського клубу за сприяння голови Добровеличківської селищної ради Володимира Осієвського.
Ідея концепції фестивалю належить директору КЗ «Добровеличківський краєзначий музей» Добровеличківської селищної ради Валентині Грінченко, яку охоче підтримали працівники КЗ «Центр культури і дозвілля» Добровеличківської селищної ради на чолі з директором Любов’ю Ревенко. А натхненниками проведення заходу стали учасники народного аматорського фольклорного автентичного колективу «Червона калина» (керівник Раїса Рубан), який є візитною карткою не тільки Добровеличківщини, а й усієї Кіровоградщини.
У рамках фестивалю кожен старостинський округ яскраво представив свою територію: різножанрові виступи аматорських колективів клубних закладів прикрасила духмяна та смачна традиційна випічка – липнязькі пиріжки, в які місцеві господині вклали щирість та тепло української душі.
Доповненням творчого розмаїття фестивалю стала виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва громади.
Усі учасники фестивалю були відзначені не тільки дипломами Добровеличківська селищна рада, а й посмішками та побажаннями на найкраще від селищного голови та учасників семінару