Фотовиставка “Погляд”

В обласному Центрі народної творчості відкрилася XXV відкрита обласна художня фотовиставка «Погляд-2021». 80 фотомитцівз різноманітних куточків України майстерно презентували людину і світ за допомогою вдало фіксованих моментів та виразних композицій.

За роки існування виставка вийшла на всеукраїнський та міжнародний рівні: проводилась не тільки у місті Кропивницькому, а й у Запоріжжі, Дніпрі, Кривому Розі, Хмельницькому, місті Хайфі в Ізраїлі. Її унікальністю є те, що вона відбувається щорічно й об’єднує фотомитців з усієї України. За весь час у ній взяли участь біля 1500 фотомайстрів, які представили більше 3000 робіт.

Відкриття виставки стало справжнім святом для її учасників і гостей. По-перше, було зафіксовано встановлення рекорду «Найстарша щорічна художня фотовиставка в Україні», яке провів представник Експертної Ради Національного Реєстру Рекордів України. Учасники виставки отримали дипломи департаменту культури та туризму обласної державної адміністрації та примірники каталогу. Грамотою було нагороджено методиста
з фотомистецтва обласного Центру народної творчості Сергія Гусарченка, який 25 років займається організацією виставки.

Під час заходу гостей вітав гурт «Анатомія стихій» (керівник Володимир Лобач).

Ну а який ювілей без святкового торта? І сьогодні присутніх очікував солодкий сюрприз із цифрою 25.

Побажаємо «Погляду» і надалі завжди мати СВІЙ погляд на світ. Нехай об’єктив запам’ятовує тільки приємні моменти, а знімки відрізняються оригінальністю та неповторністю.

Тож завітайте до Центру творчості! Виставка діятиме до 24 січня 2022 року.