Творча зустріч з фотохудожником О. Водолазським

«Фотографія – моє життя. Я цим живу». Дана фраза стала ключовою на творчій зустрічі кропивницьких фотомитців з членом Національної спілки фотохудожників України Олександром Водолазським з Кривого Рогу. Вона відбулась у рамках проєкту «Мистецькі зустрічі», започаткованого обласним Центром народної творчості у креативному просторі «Пектораль».

Олександр – людина надзвичайно енергійна і творча, давній друг фотоклубу «Колаж» обласного Центру народної творчості, постійний учасник Всеукраїнської художньої фотовиставки «Погляд» та відкритої обласної фотовиставки «Золотими стежками Ексампею». Як засновник та голова криворізького фотоклубу «Спільнота творчих фотографів» декілька раз приїздив із колегами на Кіровоградщину для участі у фотопленерах.

Під час цікавого спілкування гість прокоментував свої фотороботи, поділився секретами фотозйомки, розповів про технічні особливості застосування фототехніки, відповів на запитання. А ще він презентував свою міні-виставку, котра характеризувала автора – людину, яка по-іншому дивиться на світ та має особливе мистецьке бачення.