Благодійна фотосесія, присвячена Дню Конституції України

«З Україною в серці» – під такою назвою у креативному просторі «Пектораль» обласного Центру народної творчості відбулась благодійна фотосесія, присвячена Дню Конституції України. Її провів відомий у Кропивницькому фотограф, член спілки фотохудожників України Максим Власенко. Серед тих, хто зробив фото на пам’ять у національному вбранні у спеціально створеній етнофотозоні, були не тільки кропивничани. Особлива увага була приділена родинам переселенців із Дніпра, Харкова, Луганська, Краматорська, Слав’янська.

«Ми отримали незабутні емоції, – поділилася враженнями Олена із Дніпра. – Кожен із нашої родини, навіть маленький синочок, мав можливість одягнути національні костюми та поринути в атмосферу минулого».

«Максим Власенко – чудовий фотограф, – відмітила Юлія із Слов’янська. – Він тонко відчув характери та вподобання і чоловіка, і дітей, талановито підкреслив наш внутрішній світ».

«Такі заходи дуже важливі для нас, – ділиться своїми враженнями Віталія з Харкова. – Ми відволікаємося від тих чорних думок, які переслідують весь час. А головне – ми разом із дітьми долучаємося до нашого, українського».

За час, відведений на фотосесію, креативний простір «Пектораль» обласного Центру народної творчості відвідали близько 50 людей. Наймолодшій Катрусі з Луганська лише один рочок. Усі учасники отримають фото на свої електронні адреси.

Організатори заходу вдячні фотографу Максиму Власенку за професіоналізм та директору Імідж-Центру «Ольга» Вікторії Вагжановій за співпрацю і взаєморозуміння.