Творча зустріч з фольклорним етногуртом «Млиночок»

29 вересня 2022 року о 15.00 у креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості в рамках проєкту «Мистецька платформа» відбудеться творча зустріч з фольклорним етногуртом «Млиночок», який діє на базі Кропивницького музею музичної культури імені Кароля Шимановського. Керівники – Світлана Концедалова та Олександр Полячок.

Репертуар колективу складається переважно з пісень, записаних фольклористами Ніною Керімовою, Наталією та Олександром Терещенками з Кропивницького. Прозвучать українські старовинні пісні Кіровоградської та сусідніх областей, а також козацькі пісні нашого краю.

Довідково.

Етногурт «Млиночок» створено у 2010 р. Колектив брав участь у різноманітних вітчизняних та міжнародних фестивалях, знявся у документальному фільмі «Українські стежки польського генія», був учасником презентації збірника Олександра Терещенка «Чумацькі пісні передстепового Правобережжя» у різних містах України. У числі провідних українських фольклорних гуртів «Млиночок» співав у веб-серіалі «Чумацькі пісні».

Вхід вільний.

Довідки за тел. 095 75-74-076.