05 жовтня 2022 року о 15.00 у креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості в рамках проєкту «Мистецька платформа» відбудеться творча зустріч з музичним гуртом «Анатомія стихій» з м. Кропивницького

З обласним Центром народної творчості колектив співпрацює з 2014 року; його авторські інструментальні твори завжди супроводжують презентації художньої фотовиставки «Погляд».

На заході присутні матимуть можливість не тільки насолодитися переглядом слайдфільмів світлин фотовиставок, а й ознайомитися з творчістю цього талановитого і самобутнього колективу.

До складу групи входять професійні музиканти: Володимир Лобач, Руслан Дороганич, Олексій Іванов, Павло Шерстюк та Юрій Мусієнко. Усі вони викладачі комунального закладу «Кропивницька музична школа № 2 імені Ю.С. Мейтуса».

Колектив відомий у нашому місті. Він постійний учасник різноманітних культурно-мистецьких заходів. Займається волонтерською діяльністю – бере участь у благодійних концертах на допомогу Збройним Силам України.

Вхід вільний.

Довідки за тел. 066 157 87 72