Виступ народного аматорського вокального ансамблю української пісні «Веселка» КЗ «Центр культури та дозвілля» Новомиргородської міської ради (керівник Олександр Помпа) в обласному госпіталі

У рамках проєкту «Мистецька платформа. Музичні зустрічі», започаткованого Кіровоградським обласним Центром народної творчості, в обласному госпіталі з концертною програмою виступив народний аматорський вокальний ансамбль української пісні «Веселка» КЗ «Центр культури та дозвілля» Новомиргородської міської ради (керівник Олександр Помпа).

Колектив – неодноразовий дипломант Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» (м. Кропивницький). Його знають і шанують у сільських громадах, радо зустрічають під час виступів перед воїнами та працівниками підприємств і установ області.

У програмі концерту прозвучали обробки українських народних пісень, патріотичні твори сучасних українських композиторів. Концерт пройшов на високому емоційному підйомі, справив гарне враження на глядачів. І як завжди, воїнів порадували смаколиками, власноруч виготовленими членами ГО «Волонтери Новомиргорода», жителями сільських громад.