запрошення на творчу зустріч з актрисами

12 квітня 2023 року о 15.00 у креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості у рамках культурно-мистецького проєкту «Театр для всіх» відбудеться творча зустріч з актрисами театру корифеїв Валентиною Литвиненко та Вікторією Майстренко.

Гості заходу познайомляться з цікавими творчими особистостями, кожною з яких зіграно більше 100 ролей, почують історії з їх життя, зможуть поринути у загадковий і неперевершений світ театру, зазирнувши за його лаштунки.

Зустріч передбачає живе та невимушене спілкування, можливість поставити запитання та почути відповіді, а також побачити уривки з відомих творів видатних українських драматургів та послухати авторські вірші Валентини Литвиненко.

Довідково.

Валентина Іванівна Литвиненко. Заслужена артистка України
(2007 р.). Премія імені І. Микитенка (1979 р.), орден «За заслуги» III ступеня (2012 р.). Закінчила Київський інститут театрального мистецтва.
З
1970 р. працює у Кіровоградському українському музично-драматичному театрі імені М. Кропивницького. Для творчої манери актриси характерні органічність, щирість, різноплановість та яскравість народних характерів.

Вікторія Петрівна Майстренко. Заслужена артистка України
(2009 р.). Премії імені І. Микитенка (1984 р.), імені Ю. Яновського (1985 р.). Закінчила Харківський інститут мистецтв. Відтоді працювала у Сумському музично-драматичному театрі імені М. Щепкіна; з 1980 р.
у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. Кропивницького. Виконавській манері актриси притаманні створення психологічно правдивих образів, висока майстерність, ексцентричність та феєричний темперамент.

Вхід вільний.

Довідки за тел. 0663823968.