учасники громадської організації «Творчі аматори Кропивницького» у креативному просторі «Пектораль»

У креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості своє мистецтво презентували учасники громадської організації «Творчі аматори Кропивницького». Бурхливими оплесками зустріли глядачі проникливе виконання авторської поезії Валентиною Лабунською та Анатолієм Саржевським. Запам’яталися присутнім майстерна гра на губній гармошці Михайла Радкевича, виконання попурі з класичних творів українських та європейських композиторів на болгарському народному інструменті гайда Олександри Корпусової. Гарний настрій подарували глядачам барди Марина Семенова та Петро Сімійон. Особливого колориту зустрічі додали виступи співаків Петра Музиченка, Ростислава Климишина, Міли Федорук та Ірини Кінші.

Сьогодні волонтерів-аматорів з благодійними концертами зустрічають в обласному госпіталі, навчальних закладах і на імпровізованих сценах у житлових районах міста.

Творча зустріч у «Пекторалі» ще раз продемонструвала талановитість наших кропивничан. І дуже добре, що вони мають можливість поділитися теплом своєї душі, адже від таких виступів люди стають добрішими, а життя світлішим.