Запрошуємо на зустріч з авторською піснею

11 травня 2023 року о 14.00 у креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості у рамках культурно-мистецького проєкту «Відкритий мікрофон» відбудеться творча зустріч із молодим талановитим музикантом, лауреатом міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів Вадимом Марченком.

Гості заходу познайомляться з творчою біографією співака, послухають пісні у виконанні гурту «ЕНКО-Бенд» у складі Вадима Марченка та Руслана Шевченка, матимуть можливість поспілкуватися з музикантами та отримати задоволення від їх виступів.

Довідково.

Вадим Марченко – автор і виконавець, аранжувальник, лауреат Міжнародного фестивалю мистецтв «Зоряна брама», Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Овація», Всеукраїнського фестивалю-конкурсу інструментального, вокального, хореографічного та театрального мистецтва «Тріумф-Fest», Всеукраїнського багатожанрового конкурсу «Univer Start», регіонального відбірного конкурсу Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», учасник культурно-мистецької програми «Покровський ярмарок» у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АгроЕкспо».

Його виступи відбувалися на концертних сценах Херсона, Чернівців, Миколаєва, Олександрії та Кропивницького.

Випускник Олександрійського коледжу культури і мистецтв, Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, Інституту музики Поморської академії м. Слупськ (Республіка Польща).

Вхід вільний

Довідки за тел. (0552) 32-15-69