творча зустріч народного аматорського хорового колективу «Ветеран»

21 грудня 2023 року о 15.00 у креативному просторі «Пектораль» Кіровоградського обласного Центру народної творчості (вул. Гоголя, 66/50) у рамках проєкту «Мистецька платформа. Музичні зустрічі» відбудеться концерт народного аматорського хорового колективу «Ветеран» КЗ «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр» Кропивницької міської ради (керівник Вікторія Карпова).

У репертуарі колективу переважають пісні патріотичної тематики, хорові твори композиторів-класиків, обробки українських народних пісень.

Довідково.

Хор «Ветеран» неодноразово відзначався почесними грамотами та дипломами на численних фестивалях та конкурсах. Він – учасник творчого звіту майстрів мистецтв та художніх колективів Кіровоградщини у м. Києві, Міжнародного конкурсу мистецтв «Квітнева фантазія» у м. Дніпрі, Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів» у м. Кропивницькому, регіональних фестивалів аматорської творчості у містах Миколаєві, Харкові, фестивалю військово-патріотичної пісні «Слава» в смт Новоархангельськ . Його виступи радо зустрічають під час концертних програм для ветеранів війни, воїнів АТО, ООС, працівників підприємств та установ міста.

Вхід вільний. Довідки за тел. (0522) 32-15-69.