Відкриття фотовиставки «Особлива, тому що жінка»

«Особлива, тому що жінка» – так називається тематична виставка, присвячена Міжнародному дню матері, яка відкрилась у Кіровоградському обласному Центрі народної творчості.

Близько 50 світлин представляють жінку у повсякденному житті, в роботі, на відпочинку. Різноманітними творчими прийомами фотомайстри створили образ сучасної української дівчини, жінки-матері, жінки-берегині, відобразили її емоції та розмаїття почуттів.

Виставка знайомить з роботами Андрія Кондратюка, Віталія Здрока,  Германа Лукашевича, Івана Леонова, Мирослави Липи з м. Кропивницького,  Анжеліни Надєжди, Олега Куцького, Олега Недвиги з м. Одеси, Віри Єрифи, Олександра Водолазського, Тетяни Мухачової, Юрія Мимрикова з м. Кривого Рогу, В’ячеслава Стригуна з м. Світловодська Кіровоградської  області, Ігоря Жолобака з смт Губинихи Дніпропетровської області, Віталія Сокура з м. Обухіва Київської  області, Галини Жучкової, Лідії Цапко з м. Харкова, Олександри Кохан з м. Івано-Франківська, Віталія Попкова з м. Олександрії Кіровоградської області, Наталії Джерук з м. Херсону, Геннадія Клименка, Олександра Сергієнка, Ольги Кузнєцової, Петра Стахова з м. Києва, Миколи Пацка з м. Сваляви Закарпатської області, Олександра Миколенка з м. Суми, Олександра Юдіна з м. Вінниці, Руслана Киці з смт Петрове Кіровоградської області, Тамари Коренєвої з м. Донецька, Сергія Аніськова з м. Хмельницького, Сергія Попова з м. Макіївки Донецької області, Тараса Дутки з м. Тисмениці Івано-Франківської області. Усі вони – учасники різних років художньої фотовиставки «Погляд», яку традиційно організовує фотоклуб «Колаж» обласного Центру народної творчості, і яка цього року святкуватиме свій 25-річний ювілей.

«Жіночий світ особливий», – про це стверджує кожна фотографія, яка розповідає про радість, кохання, минуле і надію на майбутнє. І як тут не згадати віршовані рядки Ліни Костенко:

А осінь в природі – це завжди, як диво.
Так само і жінка буває вродлива.
Буває примхлива, буває зрадлива…
Нехай тільки кожна з них буде щаслива.

Шарму та вишуканості відкриттю фотовиставки додав виступ учасниць Імідж-Центру «Ольга» під керівництвом Вікторії Вагжанової.

Виставка буде діяти до 20 травня 2021 року.