ОЦНТ – з директором

14 травня 2021 року відбулось представлення нового директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості – Назаренко Тетяни Володимирівни, яка раніше працювала на посаді головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Первозванівської сільської ради і успішно пройшла конкурсний відбір на заміщення вакантної посади.

Нового директора колективу представив голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. «Я вважаю, – зазначив він, – що з новим керівництвом Центр творчості і надалі буде розвиватися, вдосконалюватися та виходити на новий рівень діяльності».

Виконуюча обов՚язки директора обласного Центру народної творчості Людмила Подлєсна відмітила, що енергія, молодість, креативність нової очільниці та творчий досвід працівників установи сприятимуть успішній реалізації завдань програми розвитку ОЦНТ на подальші п՚ять років, яку презентувала Тетяна Назаренко. Присутні висловили вдячність Людмилі Василівні Подлєсній, яка більше трьох років сумлінно виконувала обов’язки директора установи.