Олександрійському коледжу культури – 90 років

У навчального закладу, як і в кожної людини, є свій День народження, своя біографія, певні етапи, що відіграють особливу роль у його житті.
15 травня 2021 року Олександрійський фаховий коледж культури і мистецтв відзначив знаменний ювілей – 90 років від дня заснування. Серед його випускників – відомі хормейстери, режисери, співаки. Цей навчальний заклад закінчили і шестеро працівників Кіровоградського обласного Центру народної творчості, які взяли участь у святкуванні. «За ці роки коледж довів, – зазначила директор Центру творчості Тетяна Назаренко, – що здатний прямувати до нових вершин, вирішувати найважливіші завдання, не зупинятися на досягнутому. А все це обумовлено високим професіоналізмом, досвідом та постійним творчим пошуком педагогічного колективу на чолі з його директором, заслуженим працівником культури України Іваном Михайловичем Барановим».
Свято проходило в Палаці культури «Світлопільський», який привітно зустрів почесних гостей, викладачів, колишніх і нинішніх студентів. Все, що відбувалося на сцені, нікого не залишило байдужим: щирі вітання, церемонія нагородження, яскравий концерт, у якому взяли участь не тільки студенти коледжу, а й викладачі та випускники минулих років. А ще було багато квітів, подарунків, слів вдячності тим, хто своєю невтомною працею примножує славні традиції цього навчального закладу.
Тож іще раз із Днем народження, олександрійська Альма-матер! Нових успіхів тобі, вагомих досягнень і блискучих перемог!